19.8.2009

Erikoistarjous!

Nyt kannattaa ostaa ja paljon! Se on meinaan erikoistarjous päällä!

Asia on meinaan sillä lailla että kaikki jäljellä olevat langat lähtevät maailmalle ILMAN POSTIKULUJA! OMG! Super! Tämä tietää siis roimaa SÄÄSTÖÄ eli nyt tilaaminen olisi sama kuin veisi rahaa pankkiin!

Tämä tarjous on voimassa rajoitetun ajan, jonka pituus riippuu ihan siitä koska Kela suvaitsee tehdä opintotukipäätöksen. Ja tässä on pieni koukku: lanka lähtee postissa ostajalleen vasta kun minulla on siihen varaa, mutta ehdottomasti viimeistään 3.9.

Ostaminen tapahtuu näin: Jätä kommentti, johon haluamasi langan numero sekä tunnistetieto jolla saan sinut kiinni (ravelrynikki, irkkinikki, sähköpostiosoite). Poistan kommentit joissa on sähköpostiosoite kun olen lukenut ne. Lähetän laskun, maksu tilisiirtona ja sitten vain odottelemaan! Jännää!

Jäljellä olevat langat:

"L"-series:

Shane:

1. MYYTY Shane Organic Finnsheep Lace, 100 % suomenlampaan luomuvillaa, ainakin 400 m / 100 g. Huopuu. Tuoksuu yhä lampaalta ja sisältää muutamia kasvinosia.
Hinta: 17 euroa

Shane Organic Finnsheep Lace


Jodi:

2. MYYTY Jodi Sock Duo, 2 x 50 g, 75 % villa 25 % nylon, 399 m / 100 g. Hinta 12 euroa.

Jodi Sock Duo


3. Jodi Organic Finnsheep, 100 % suomenlampaan luomuvillaa, 240 m / 100 g. Huopuu. Mukavan pehmoista, tuoksuu yhä lampaalta ja sisältää vähän kasvinosia.
Hinta: 17 euroa.

Jodi Organic Finnsheep DK


4. MYYTY Jodi Shell Sock, 50 % villa, 25 % soijasilkki, 22,5 % puuvilla, 2,5 % kitiini, 425 m / 100 g. Kevyt ja ravunkuorista tehdyn kitiinin ansiosta luontaisesti antibakteerinen! Ihanteellinen kesäsukkiin ja lasten neuleisiin.
Hinta: 19 euroa.

Jodi Shell Sock


Fantasia series:

5. MYYTY Watchmen Silk Wool, 80 % villa, 20% silkki, 105 m / 50 g. Todella unelmanpehmeää ja kauniin himmeän kiiltävää, tästä kutinaherkälle talviasusteet! (HUOM: Ilmoita otatko molemmat vai vain toisen. Näistä toinen on vähän keltaisempi ja toinen vihreämpi.)
Hinta: 10 euroa yksi, 18 euroa molemmat.

Watchmen Silk Wool

3 kommenttia:

Tahruska kirjoitti...

Minä haluan nuo silkkivillat nro 5! Ravelrystä löydyn nikillä tahruska :)

iikka kirjoitti...

ie haluisin tuon nelosen...kiitos hei:) ravelryyn voisitko laittaa lisäinfoa (viime viikolla heitin lapun, jossa oli siun tilinumero, saunanuuniin :D ) Miten pitkä maksuaika ;)?

kiiihG

ode kirjoitti...

Haluaisin antaa kodin ykköselle :)
Yhteys Ravelryn kautta ja ode on nikki.