3.12.2009

Club for Five!HUOMENNA perjantaina 4.12. tulee myyntiin Lai-la-lai Yarnzin ihkaensimmäinen sukkalankaklubi! Sähköpostilistalaiset ovat saaneet tietää tarkan kellonajankin, tämä on merkittävä etu! Kantsii olla listalla!

Klubissa on tulossa neljä pakettia, parin kuukauden välein. Alustava aikataulu olisi siis paketti tammikuussa, maaliskuussa, toukokuussa ja heinäkuussa.

Kussakin paketissa on 100 grammaa lankaa. Yhdessä paketissa on Sockia tai Sock Duoa, muuten langat ovat niitä vähän ihkumpia. Luvassa on kaksi semisolidia ja kaksi liukuvärjättyä lankalähetystä. Tämän LISÄKSI VIELÄ kahdessa paketissa on mukana sukkaohje! Klubilaiset siis saavat ohjeet maksutta, muut saavat ostaa omansa Ravelrysta kunhan klubipaketit ovat perillä. Yllätyksiä!

Klubi maksaa 85 euroa ja sen voi maksaa erissä tai kerralla. Erät menevät niin, että joulukuussa 40/45 euroa ja tammikuussa sitten 45/40 euroa. Hinta sisältää langat, ohjeet ja postikulut. Olen laskenut klubin hinnan niin, että langoista saa hulppeat 12 - 15 % alennusta, tämä on siis silkkaa säästöä ja kuin rahaa panisi pankkiin.

Samoilla postikuluilla klubilähetyksen mukana tulee 100 grammaa lankaa, jos sitä haluaa tilata lisäksi. Korkeammista postikuluista klubilainen maksaa vain erotuksen, se 4,25 sisältyy siis jokaiseen klubipakettiin.

Huomenna tulee myynti-ilmoitus, johon kommentoimalla pääsee mukaan. Tilaa on kuitenkin VAIN VIIDELLE ENSIMMÄISELLE (vrt. nokkela otsikko!), sillä tämä ensimmäinen klubi on harjoittelua kaikin puolin. Anna itsellesi hulppea joululahja, olet ansainnut sen!

Ei kommentteja: