4.5.2010

Music Club!

Kun Laika tarttee rahaa se on yleensä hyvä uutinen langanhimoisille kanssaneulojille!

Niin se on nytkin. Jäikö ensimmäinen klubi väliin? Menikö Wonderyarns-klubi sivu suun? Ei hätää! Nyt on ainutkertainen tilaisuus päästä mukaan megasiistiin klubiin!

Koska rahantarve on mega-akuutti, miettimisaika on lyhyt. Klubi tulee myyntiin huomenna keskiviikkona 05.05.2010, ja paikkoja on jaossa jälleen viidelle nopeimmalle ilmoittautumisjärjestyksessä.

Luvassa on 400 grammaa lankaa kolmessa paketissa. Tällä kertaa mukana on langan lisäksi siistiä oheismateriaalia, kunkin paketin teeman mukaan.

Mikä sitten on teema? Popmusiikki! Musiikkia paketeissa ei tule (ehkä!) mutta megahienoja lankoja kyllä. Ja sitä siistiä oheismateriaalia kanssa!

Lähetys on noin joka toinen kuukausi, alkaen kesäkuusta. Voi olla että jos oikein innostun kesällä häseltämään tulevat kerran kuussakin. Mutta viimeistään siis lokakuussa tulee viimeinen paketti.

Langat ovat sukkalankoja, peruslangasta ihkumpaan. Liukuvärjättyjä ei tällä kertaa heru (en tee niitä enää ikinä!), mutta semisolideja ja monivärisiä kyllä. Tuttua Laikalankaa siis!

Klubi maksaa postikuluineen 100 euroa per henkilö. Kiva pyöreä summa! Ja koska rahantarve oikeasti on nyt olemassa ja akuutti, en mielelläni neuvottele maksuehtoja kovinkaan pitkälle joustaviksi. Mutta ihmisiä tässä ollaan, aina voi kysyä!

Ilmoittautuminen alkaa siis huomenna, klo 10:00, blogissa ja päättyy kun paikat ovat täynnä. Jännittävää! Toivottavasti ees joku liittyy! Jos pitää perustella puoliskolle että miksi se taas ostaa lankaa niin sanokaa että tää on kehitysapua!

Ei kommentteja: