22.11.2010

For I have sinned

Tunnustuksia luvassa! Mutta säästän ne myöhemmäksi, luvassa meheviä paljastuksia Laikan messuilusta! Ja vielä mehevämpiä paljastuksia liittyen erääseen porkkanakilpailuun!

Sitä ennen tärkeämpi asia. Mähän päätin että teen SYTYCK-projektina MYÖS peiton. Peiton. Oikeasti? Kyllä. Typerät koreografit kun panevat tanssijaparan tällaiseen koitokseen noin vain. En arvosta!

Joka tapauksessa, peitto syö tuhottomasti lankaa. Lanka maksaa. Joten piti järjestää hyväntekeväisyystanssit! Donation drive, liek! Ja kanssaneulojathan tulivat apuun sankoin joukoin.

Mä en valitettavasti vaan tiedä keitä te ootte! Ilmoittautukaa pls pls pls kommenttilootaan jos tunnistatte itsenne listasta tai tiedätte että ootte lähettänyt ja mä en oo merkinnyt. Tätä se teettää kun SIIVOAA (tästä myös lisää myöhemmin, ysk ysk ysk köh köh köhhhh), kaikki tärkeä vaan hukkuu! Kuten nyt kuoret joissa lukee lähettäjät, ainakin osa on kateissa. Ei reilua. Joten kaivan Ravelryviesteistä nimiä!

Joten, lista! Rätätätäääääää!

Merith
andralemmikki
Nokkis
inieh
Katri63
Paivikki
Tindiska
Koukuttaja

Eikö niitä ollut muka enempää? Tuntuu että on tullut veikkaa ovista ja ikkunoista! Ainakin yhdessä kuoressa lukee että Jutta, kekä se on! Ja kuka on Tiina?

Mut kuitenkin ihan superisot kiitokset kaikille, jotka ovat näitä mulle lähettäneet! Kasasta tuli iso!

Kerrataan vielä (vai postasinko tästä ees, ainakin mun piti!) tää huippu vakuumipakattu veikka. :D Levy! Pok pok pok! Tää tuli Merithiltä.

vakuumiveikka

Ja sitten, kasakuvia! Tässä on nyt jotain päällekkäisyyksiä si, eka kuva on vanhempi ja osa niistä langoista (ainakin harmaat) on myös tokassa kuvassa.

veikkaryhmä

veikkakasa

Ja sit oli nämä. YHDESSÄ LAATIKOSSA. Siltä Tiinalta!

veikkatiina

Lisäksi mulla on useempi kerä herneenvihreää marttaveikkaa, mutta ne on jo eri paikassa (josta en oo just nyt ihan satavarma..) kun oon alottanut peittoa jo! Kaksinkertaisesta langasta neulon ni enköhän mä saa kulumaan nämä. :D Tarkotus olis keskittyä semmosiin väreihin tässä peitossa jonka saa si värjättyä jollain yhdellä pesukonevärillä niin että kokonaisuudesta tulee suht harmoninen. Mietin oliivia. Taittuis noi kirkkaammat vihreät ja ruskeat syvenis. Ja valkosista tulis..niin, oliivinvihreitä.

Seuraavaksi on sitten luvassa messupaljastuksia!

Mentiin messuille lauantaina vaimon ja Iinakraakin kanssa. Saatiin auto IHAN MELKEEN VIEREEN! o_______O Sinne maksullisen parkkialueen kauimmaiseen päähän, siitä käveli alle viis minuuttia! Edellisinä vuosina me ollaan oltu jossain ilmaisen parkkialueen kauemmassa päässä, joten tää on oikeesti aika kosmista. :D Mut hyvä näin, sillä ei olis oikeen napannut kävellä messujen jälkeen vielä sitä reilua varttia kylmässä ja liukkaassa autolle.

Sisällekin pääs jonottamatta. Iso miinus siitä, tosin, että narikat olivat täynnä! Tuli aikasta lämmin palttoo päällä siellä paarustaa. Kurjuus! Mutta mulla oli vissypullo kassissa ja meininki aikasta hyvä kun lähdettiin C-halliin etsimään kojua C109, jonne mulla oli viemisiä.

Totta kai lähdimme väärään suuntaan. Se koju olis ollut ihan oven vieressä jos olis lähtenyt vasemmalle, mutta me lähettiin eteenpäin eli kierrettiin si koko halli. Ei siinä muuten mitään mutta viemiset PAINOI. No, oma vika, että osastojen numeroinnin superselkeä logiikka ei auennut heti. :D 1XX on EKASSA RIVISSÄ OVELTA. Laika-Urpiina.

Mut eissemitään kun piti kumminkin kiertää kaikki! Ekaks löydettiin Tapsa, jolta haettiin jotain jollekulle, en mä muista mitä vaimo on luvannut kuriiroida. Kuolasin Kaffen Regioita, niitä uusia värejä Hand Dyediin, mutta en ostanut! Upeat värit kyllä. Ei ostettu Tapsalta mitään. Vaimo katseli haaveksivan oloisena niitä jättikokoisia mohairkeriä, mutta muistutin ystävällisesti että sit sillä olis jättikerällinen sitä mohairia. Se vihaa mohairia. :D Joten ei se ostanut vaikka kerä olikin hulppea.

Sit oli jotain satunnaisia lankamyyjiä tai myyjiä joilla oli lankaa, joiden nimiä en muista enää. Ei ne langat ollu mitenkään kivoja, Regian sukkalankoja ja jotain muuta semmosta perussettiä. Mut villaellun pitsivahvuisesta Lopista oli kyl aika vaikeeta päästää irti! Onneks mä en neulo pitsilankaa.

Lankakauppa Kuje olikin si se sortumisen paikka. :D Olin tilannut jo ennen messuja paikalle värejä ja värjättävää, ja sain ne sitten. Lisäksi olin haaveillut Cascade 220:stä mutta HANNA OLI MYYNY MUN VÄRIT JO POIS. D: Kehtaskin! Mun! Joten en si ostanu niitä! Mutta kun palasin takaisin koko kierroksen jälkeen ostoskierrokselle mä ostin sitten vielä lisää sitä värjättävää ja sukkalankaa joka oli niin halpaa että siinähän suorastaan säästi.

shibuiboth

Shibui Sock, be mine. Näistä tulee mulle kirjoneulesukat jotka mä piirrän ja jotka vaimo neuloo. Steampunk! Rattaita! Oujee, aikasta huippua.

Kujeen jälkeen löytyi Novita. Jonot olivat, kuten muut ovat raportoineet, ihan kosmiset. Mä päätin että neljä kerää Puroa tai kolme kerää Tempoa kympillä ei ollut semmoinen tarjous jonka vuoksi olsin ollu valmis jonottamaan puoli tuntia, joten jätiin väliin.

Novitalta Titityylle. Se olikin sitten pahempi rasti! Ne värit! Ne ihkulangat! Rakastuin paksumpaan Semillaan ja sitten. Sitten. Filmi vaihtui hidastettuun ja Romeon ja Julian teema pärähti soimaan kun fokus siirtyi kojun takaseinän Shibuisukkahyllyyn. Siellä se oli, kirkkaan sitruunankeltainen Shibui Sock. Raivasin tieni aika vauhdilla sen tykö ja sitten näin sen hunajanvärisen kaverin. Nappasin kummankin käteeni ja kipitin näyttämään vaimolle..kahden vieraan keskenään puhuvan rouvashenkilön välistä. Lanka edellä, käsi ojossa kuin supermiehellä, Laika rymistää kojusta että KATO KATO KATO LOOKATITLOOKATIT! Vaimo sanoi että sä pelotat vieraita ihmisiä ja tietty "korjasin" tilanteen sanomalla että anteeksi vieraat ihmiset. :x Se ei tainnut auttaa.

Mutta Shibuit jäivät vielä hyllyyn sillä piti kiertää ja katsoa kaikki ennen kuin ostaa! Löysin viimein, C-hallin ovensuusta, sen osaston C109 ja pääsin eroon kirjakantamuksestani. Jei!

Kierrettiin sitten vielä A-halli. Välissä pidettiin pieni evästauko. Katoin että kahviossa limu maksoi 2,50 ja automaatissa 1,60 JA automaatissa oli lempieliksiiriäni, Mountain Dewta. Joten automaatille, painoin nappia että limua varmasti on ja maksoin sen ja painoin nappia ja alas kolisi jalokiven lailla vihreää hohtava pullo..Mountain Dew Freetä. Joka on pahaa. Joku Laika painoi sitten väärää nappia. Pakkohan mun oli ostaa si toinen pullo sitä oikeaa lientä. Äitini sanoin, NÄIN SIINÄ KÄY KUN YRITTÄÄ SÄÄSTÄÄ.

Ok, mä sain siis lisää kannettavaa siitä free-pullosta. :D Kiitti! Päätin viiä sen biketexin tsikuille niiden osastolle virkistykseksi. Ja näin teinkin, kunhan ensin olin kiertänyt melkeen koko A-hallin ja matkalla ihastellut eettisesti tuotettuja silkkilankoja (jotka sit myös maksoi sen mukaisesti, olisinpa töissä) ja mielettömän kauniita pellavavaatteita (ks. ed.) ja vähän kinannut vaimon kanssa kun se karkasi näkymättömiin enkä arvostanut. :x Matkalla nähtiin myös tolkuttoman kauniita kankaista koottuja huivijuttuja - en muista firmaa, mutta otin kortin mukaan! ihania keijukaisjuttuja! - ja älyttömän hienoja puisia tarjoiluastioita, joiden myyjää ei kiinnostanut merkitä hintoja näkyviin eikä edes vilkaista meihin kun tutkittiin niitä. Jos ei raha kelpaa ni en käy väkisin tunkemaan!

Sen sijaan palveluhenkisempää oli osastolla jolla myytiin puisia kauhoja ja lastoja. Näin kahden euron puisen lastan, nappasin sen käteen ja totesin että "JUMALISTE! OSTAN!" Wagneria kanavoiden, sillä mä pystyin pitelemään sitä kädessäni! Markettipuulastat eivät käy, sillä käsittelemätön puu vain tuntuu tosi pahalta mun käteeni. Keramiikka samoin, jos sitä ei oo lasitettu. Yyyyyyyh. Mutta tää oli öljytty tai vahattu tai mitä ny puulle tehdäänkin joten ostin heti. Ny mulla on lasta. Look at it!

lasta

Matkalla oli myös Vihreä Vyyhti. Hypistin opossumilankaa ja huokailin (ks. jälleen ed.) ja jälleen kerran, kuten joka messuilla, kuolasin sitä keltaista Opalin raidoittuvaa sukkalankaa. Enkä TAASKAAN ostanut sitä vaikka siitä tulis hienoimmat sukat ikinä. Mikä mua vaivaa!

Biketexin osastolla ei ollut ensivilkaisulla mitään kivaa paitsi ne tsikut. Mut sitten näin sen korin jossa oli SWTC:n Rockia vain 2 euroa kerä! Ilmaista! Päätin ottaa sitä violettia si puoli kiloa mutta sovittiin Annikan kans että mun ei tarvi kantaa niitä sieltä vaan voin hakea ne si Piikkopirrasta täältä. Super!

Sit oli aika lähteä sille ostoskierrokselle. Iinakraak hiipui ja lähti bussilla takas keskustaan, mutta me rouvan kanssa sinniteltiin vielä Titityylle ja Kujeelle. Ostin Titityyltä sitten Shibuin sijaan kolme kerää Semillaa (jota en ollu nähny ekalla kertaa), sillä olin keksinyt että jumahuma, niistähän tulee Lara. Siis näistä.

semilla

Sit vielä Kujeen kautta mistä ostin ne Shibuit ja autolle. Joka oli edelleen kuin Siwa, yllättävän lähellä.

Mainittakoon vielä, että ostin ennen messuille menoa puoli kiloa kampavillaa jota on tulossa myyntiin kohan ehdin värjätä.

Jösses mikä tilitys. x____X Jaksaako joku roikkua vielä mukana? Sillä ny olis luvassa se SYTYCK-porkkana-asia, eli tanssikenkien esittely!

..mä en kyl ite jaksa roikkua mukana enää. :D Mä esittelen ne myöhemmin, ny tarviin aamiaista ja vilkasen si läksyjä. Tässä kuitenkin yleiskuva siitä, missä mä yleensä neulon. Selityksen makua luvassa myöhemmin!

porkkana1

5 kommenttia:

Tui kirjoitti...

Tohvelille diilattiin!

Juju kirjoitti...

Mä olin se Jutta/Nokkis, joka lähetti sulle 7veikkaa vyyhdeillä! :D

Lennu kirjoitti...

Hukassa olleelta kojulta iso kiitos kantamuksen raahaamisesta tätäkin kautta :)

Merith kirjoitti...

Eikös ollutkin aika pätevä tapa säästää postareissa;)

Tindiska kirjoitti...

Tindiska tunnustaa olevansa Tiina:) Hieman olin huolissani josko saat ikinä pakettia auki, teippasin sen to-del-la napakasti kasaan kun pelkäsin että seiskaveikat pyrkivät ulos kesken matkan...