21.1.2011

Opulent Canine

Seriously, tämä on varsin sopivaa. Bändin nimi on The Gay, kappaleen nimi on Opulent Canine, mä oon gay avaruuskoira jolla on työn alla Opulent Raglan. Eli tämä.

Opulent Raglan

Tässä vielä linkkistä siihen miltä tää näyttää valmiina. Tosin en tee tuollaisia hihoja, en tykkää. Pitkät hihat, edellyttäen että mulla riittää lanka!

Lankana on South West Trading Companyn Vickie Howell Rock, 40 % soijasilkkiä, 30 % villaa ja 30 % hamppua. 50 g on 100 metriä ja väri on Siouxsie. Neuletuntuma on tosi kiva tässä, vähän kuin merseroimaton puuvilla mutta ei niin nahkeaa. Neuloutuu nopeasti ja toistaiseksi kolmessa ja puolessa kerässä on ollut kaksi solmua, nekin samassa kerässä (tosin metrin välein, mikä nyppi aika tavalla). Ja aika riittoisaa, kuva on otettu kun olin neulonut tähän kolme kerää.

(Tätä saa PiikkoPirrasta nyt 70 % alehintaan, kantsii käydä hakeen pois. Mut jättäkää mulle pari kerää ko haluan ehkä pitkät hihat!)

Ohje puolestaan on ihan loistava. En oo toistaiseksi tehnyt mitään muutoksia, ja tää neuloontuu nopeasti ja rakenne on suorastaan nerokas. Taidan tehä useammankin samanmallisen paidan, eri palmikoilla ja pintarakenteilla vaan. Kannattaa ehdottomasti sijoittaa tähän ohjeeseen, on hintansa väärti!

Työn alla on muutakin. Semisti salainen juttu ainakin, siitä on tulossa tosi kiva. Ja tenttiin pitäis lukea (huomaa hyvin että välttelen ko polkkaankin kerta..) ja ennen kaikkea mä haen tänään asemalta LIMSAKONEEN. Hyvästi, kuplajuomattomat päivät! Sihipore, täältä tullaan! Katotaan vaan uskallanko käyttää sitä, parempi olla manuska mukana. :D

Elämme jännittäviä aikoja, myös, YTK- ja ATK-klubien paketit ovat matkassa ja pitää vaan toivoa että väki tykkää. :x

Sytyck-kisassa en pärjännyt! Vaikka annoin itelleni SATA pistettä! Luulis että olis ollut tarpeeksi mutta ei näemmä ollut, olis pitänyt antaa tuhat! Mutta onnea vaan kaikille voittajille, kai se Laikalangan valinnutkin on muhun jossain kohtaa yhteydessä. :D

2 kommenttia:

villafani kirjoitti...

Juu yhteyksiä, Laikalangan valinnut täällä huutelloo! Voisin laittaa osotetta jos tietäisin minne :p Osotetta voi sit saada Ruottiin missä asun tai suomeen äitin tykö, jos lähettelet mieluuummin sinne. Oon jotenkin käsittänyt että Itellan mielestä on tooooosi vaikeaa ja ison rahan arvosta heitellä niitä kirjeitä sinne laivaan.

Anonyymi kirjoitti...

Voi Laura. Miksi poistit jo aikoja sitten kaikki ihanat tekstisi aukeasta? Rakastin runojasi ja novellejasi, henkilöhahmojasi, joita veit eteenpäin.