29.7.2010

One more time!

Nyt tuli pari palautusta edellisistä! Ja kertauksen vuoksi kokosin tähän samaan postaukseen sitten kaikki mitä varastosta löytyy! Silk Woolit ovat yhä alessa!

Ja yhä vaan on jaossa paikka Shakespeare Shawls-klubiin! Maksuehdoista voidaan aina neuvotella, jakaa eriin tai jakaa klubipaikka jonkun kaverin kanssa!

Tästä lähtee, kuitenkin.

0. MYYTY Shakespeare Shawls Club - 4050 m / 400 g, erilaisissa kokoonpanoissa. Jokainen vyyhti on vähintään 800 m / 100 g, vyyhtejä tulee neljä. Langat on kehrätty ihkuista kuiduista, aina vähintään puolet luonnonkuitua. Merinoa, silkkiä, alpakkaa, kasmiria..ihanuuksia! Klubilähetykset tulevat elokuussa, lokakuussa ja joulukuussa. Joulukuun paketissa on luvassa tuplasatsi, vähän kuin joululahja itselle! Klubin teemana on dramaattinen William Shakespearen tuotanto. Myrsky, Hamlet, Loppiaisaatto, Kesäyön uni, Romeo ja Julia, Kuningas Lear, Macbeth..vaihtoehtoja riittää. Hintaa klubille tulee 110 euroa. Tämä sisältää siis neljä vyyhteä huivilankaa ja kaikki toimituskulut. Mukaan mahtuu vielä yksi!

Kuvan langat eivät kuulu klubiin, eivätkä väritkään, mutta oli kiva leikkiä ja tuli nätti kuva! Josta näkyy millaisia huivilankoja oon tehny tähän mennessä, joten on siinä jotain asiaankuuluvaakin.

shakespeare

1. Tätä ei nähtykään viime päivityksessä, mutta samoista padoista nousi Vaahtera II Merino/Tencel, 50 % merinoa, 50 % tenceliä, 333 m / 100 g. Upea kiilto, hyvä sukkalanka! Myös pieni huivi onnistuu! Hinta 17 euroa plus postikulut 4,25.

vaahteramerinotencel3

vaahteramerinotencel2

2. UUTUUS Fantasia Ahti Bamboo Silk Sock, 60 % villa, 20 % bambu, 20 % silkki. 420 m / 100 g. Kauniskiiltoinen lanka, on varmaan vähän karhea kutinaherkälle kaulaan mutta oivallista syksyn käsienlämmitinasioihin ja sukkasiin! Hinta 16 euroa plus postikulut.

ahtibamboosilksock

ahtibamboosilksock2

3. MYYTY Waste None Ruby Thermal, 100 % villa, 620 m / 100 g. Pehmeää, ohutta, lämmintä ja keveää. Kaksi 50 grammaista, jotka on vyyhdetty pienellä solmulla yhteen ja värjätty yhtenä vyyhtinä. Komean huivin saa tästä! Hinta 22 euroa plus postikulut.

rubythermal

rubythermal2

4. MYYTY Garden Punajuuri Thermal Duo, 100 % villaa, 620 m / 100 g. Tämän pohjalankana on ihanan lämmittävä reumalanka. Kaksi 50 gramman vyyhtiä, oivat raitoihin ja kirjoneuleisiin! Hinta 22 euroa plus postikulut 4,25.

punajuurithermalduo

5. Wonderyarns I shall be late! Shell Sock, 50 % villaa, 25 % soijasilkkiä, 22,5 % puuvillaa, 2,5 % kitiiniä. Antibakteerinen kitiini ja soijasilkin sekä puuvillan keventämä koostumus tekevät Shell Sockista paitsi kestävän myös kevyen sukkalangan. Super! Kesän must! Väri on sama kuin Wonderyarns-klubin ensimmäisessä klubipaketissa tullut Valkoisen Kanin inspiroima I shall be late! Hinta 20 euroa plus postikulut 4,25.

lateshell

6. Garden Ruusunmarja Shell Sock, 50 % villaa, 25 % soijasilkkiä, 22,5 % puuvillaa, 2,5 % kitiiniä. Antibakteerinen kitiini ja soijasilkin sekä puuvillan keventämä koostumus tekevät Shell Sockista paitsi kestävän myös kevyen sukkalangan. Super! Kesän must! Hinta 20 euroa plus postikulut 4,25.

redshell

7. MYYTY Mixed Silk Wool, 80 % villa, 20 % silkki, 210 m / 100 g. Ihkupehmoinen lankanen, tarjolla olevista väreistä saa valkata vapaasti mieleisensä kombon! Hinta 18 15 euroa / 100 g, myös esim. 150 g onnistuu. Ja postikulut päälle. Kumpaakin väriä on kaksi vyyhtiä, eli 100 g. Kutinaherkille sopiva lapaslanka! Ostaessasi kommentoi myös, montako kappaletta ja mitä väriä sais olla.

Sandman Dream

dreamsilkwool

Sandman Delirium

deliriumsilkwool2 deliriumsilkwool1

2 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Ottaisin 3. ja 4., maksussa menisi muutama päivä. (2.pv saan rahaa)

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.