8.7.2010

Shakespeare Shawls

Nyt on sen aika! Olen jo hyvän aikaa kaavaillut huivilankaklubia, ja nyt semmoinen tulee! Pääsen samalla testailemaan erilaisia huivilankoja ja katsomaan mitä niistä ottaisi valikoimiin.

Eli esittelen, ylpeänä, uusimman luomukseni: Shakespeare Shawls Club

Mitä on luvassa? Neljä vyyhtiä huivilankaa! Kaikki vyyhdit ovat satagrammaisia, metrit vaihtelevat 800:n ja 1200:n välillä. Henkäyksenohuesta vähän paksumpaan mennään, mutta ohuita ovat kaikki. Pitsiä, pitsiä! Lankaset on tehty silkistä, merinosta, alpakasta, kashmirista..mistä nyt ihanat lankaset onkaan tehty.

Lankaset tulevat paketissa kotiin tai postiin (jos ei ole itse vastaanottamassa tai postinkantaja laiskottelee) elokuussa, lokakuussa ja joulukuussa. Joulukuun paketissa on luvassa tuplasatsi, vähän kuin joululahja itselle!

Lisäksi paketissa saattaa olla jotain muuta, mutta mitään lupaa en. Ekstrat tulevat kaupan päälle jos niitä tulee, hinta on laskettu niin että tulee pelkkää lankaa.

Klubin teemana on dramaattinen William Shakespearen tuotanto. Myrsky, Hamlet, Loppiaisaatto, Kesäyön uni, Romeo ja Julia, Kuningas Lear, Macbeth..vaihtoehtoja riittää! Jännittävää!

Hintaa klubille tulee 110 euroa. Tämä sisältää siis neljä vyyhteä huivilankaa ja kaikki toimituskulut. Mukaan mahtuu viisi nopeinta! Ilmoittautumiset alkavat jo huomenna perjantaina 9.7.2010 klo 10, joten olkaa tarkkana!

Jos on jotain kysyttävää, sopii kysyä!

Ei kommentteja: