19.11.2010

Jos emme koskaan näkisi merta!

Kiitos Villafanin, ny soi päässä Volga. Pitää varmaan kuunnella se, hetkinen, DJ Laika sujauttaa levylautaselle vanhan kunnon klassikon.VOLGAAAAAAAAA~

Sori. Syytän yhä Villafania. Tsekatkaa myös muut Junttidiskokunkun videot, aika priceless kamaa siellä. :D

Blogi on ollut hiljaa, mutta minä en. Marraskuu on aina marraskuu eli NaNoWriMo-kuukausi! Linkistä saa seurata meikän edistymistä! Siistiä hei! Lisäksi siellä on linkki tänvuotiseen Nanotekstiinkin, saatte lukea jos haluatte. Se on sit hyvin kirjoitettua roskaa. :D Niin kuin mun Nanot yleensäkin! (Ei sovi perheen pienimmille, jos on vanhanaikainen eikä halua että lapsista kasvaa semmoisia kuin Laika, joka luki salaa ja ankarasta kiellosta huolimatta 80-luvun Erotiikan Maailmaa kuusivuotiaasta teiniksi! Noin seksin puolesta siis, teemat on vähä rankempia mutta niin huonosti tehty että ei pitäis traumatisoida kettään. Potterit on rankempia! :D)

Hitto, Volga vaikeni. Kokeillaas tota Rammstein & Tatu-videota mitä siitä käy.. ei näemmä mitään kivaa, täähän on tehty tosissaan. Ei Volgaa! Miksei. Ja miksi Tatu huutaa että BASMATI? Onko niillä nälkä? Typerää. Hm, voiskin kuunnella Tatua, helkkarin pitkästä aikaa.

Niin, Nanon lisäksi oon riehunut myös yliopistossa. Joku Laika keksi että tarttee opintopisteitä, joten piti valita vapaa sivuaine vielä tälle vuodelle. Vapaa siksi, että en kerenny sivuainekokeisiin. Edes harkittavissa olevat vaihtoehdot kutistuivat siis valikoimaksi sosiaalityö, naistutkimus ja tietojenkäsittelytiede. Naistutkimus saa mut vaan raivostumaan, sosiaalityö totally not my thing, joten..Laika alko käpistellä.

Eihän siitä mitään tullut. :D AOP-kurssi (algoritmiohjelmoinnin perusteet) jäi alkuunsa kesken. Asia ei sinänsä ollut vaikeaa, mutta samaan aikaan kun suorittaa tenttejä ja kolmea muuta viiden nopan kurssia EI VAAN TAIVU. Joten jätin sen pois. Ny käpistelen si vaan TJM:ää (tietojärjestelmien mallintaminen) joka on aika hauskaa mutta simppeliä, eli just passelia tällaiseksi ylimääräiseksi ohjelmaksi.

Sen mää vaan sanon, että NIHKEESSÄ on humanistilla opintopisteet kun vertaa noihin luonnontieteilijöihin.

Ja sit nanon ja koulun lisäksi on järjestötoiminta. Tutka ry (Turun Yliopiston tieteiskulttuurikabinetti) piti häppeninkiä jos toistakin, ja kiirettä on pitänyt. Syyskokouksessakin kävin kääntymässä (ja sihteeröimässä, sihteeri kun olen) tossa viime lauantaina.

Plus vielä värjäyssysteemit. Pyörimässä on ny kolme klubia ja niiden perässä on pysyttävä, sivussa säädän tilaustöitä ja yritän ehkä jotain saada joskus myyntiinkin. 6.12. ollaan menossa rouvan kanssa VPK-talolle myymään juttuja! Siellä on Laikalankaa (I HOPE! pitäs varmaan muistaa esim. tilata sitä.) ja Laikavillaa ja Tuin kutomia juttuja! Plus yhdet sukat jotka MÄ OON TEHNY. Laikan neulomia sukkia ei kuulkaa tällä planeetalla ole monia edes Laikalla, kantsii hakea keräilyharvinaisuus pois!

Neulerintamalta kuuluu siis noita sukkia. Ja sain Abalonen valmiiksi ja se on ihana. Raportoin siitä tarkemmin kuvan kanssa jahka saan otettua. SYTYCK-projekti etenee sekin, mulla on jo melkeen kaikki putkulat neulottuna kauluriin! Lisäksi oon aloittanut veikkapeittoa (sain noin tuhat pakettia veikkaa, kauheesti kiitoksia kaikille! yritän viikonloppuna ehtiä katsoa ketkä kaikki sitä lähettivät ja kiittää kunnolla!) ja hyvältä näyttää! 56 silmukkaa tuntuis olevan just sopiva määrä, pitäs vielä jossain kohtaa mitata puikkojen koko ko ei mulla oo mitään käryä. :D Sopivat? Ehkä sais olla puol milliä paksummat mutta menee noikin.

Uu, Spotifyssa on Billy Joelin kokoelmalevy. Tatu odottakoon toiseen kertaan.

Emoilin myös Ravelryssa kivan pikku ylläripakettivaihdon! Kukin osallistuja kokosi parinkympin paketin ja lähetti mulle osoitteen, allergia- ja lemmikkitiedot ja kuvan paketista. Sitten läiskin Ravelryyn kuvat näkyville ja ilmoittautumisajan umpeuduttua arvoin (no..saattaa olla että arvontametodini ei ollut täysin sattumaan perustuva kaikkien pakettien kohdalla..olis ollu varmaan helpompi arpoa ko miettiä pari tuntia kuka tykkäis eniten mistäkin :D) paketeille vastaanottajat ja lähetin tyypeille osoitteet. Jännää!

Mä sain tämän paketin. Huippu. En kyl juo teetä mut noi Mulberry-kynttilät tuoksuu mahtavalta ja Utunan kampalanka on yks mun haavelistan topviidestä.Kuvan otti paketin lähettäjä porsu. Meiltä lähti Tuin kanssa yhteispaketti ja kummaltakin oma paketti, tässä kuvat yhteispaketista ja mun lähettämästäni:

Vihreään pakettiin meni lisäksi suklaata ja mun pakettini aurinkokoru unohtui pöydälle! Pitää lähettää se jälkitoimituksena. Mun paketissani oli siis kaksi kerää Crystal Palace Yarnsin Panda Soy-lankaa ja yksi Rowanin Kidsilk Aura, herkkukarkkeja ja aurinkokoru.

(Kyllä, taustalla on Aleksis Kiveä.)

Että tämmöstä täällä! Huomenna mennään Tampereen käsityömessuille, mä TOIVON että mulla on rahaa ostaa sieltä kaikki mitä oon sinne tilannut. :x Heikolta meinaan näyttää. Äiti saa auttaa! ö____ö En ees oo tilannu itelleni vielä mitään, pelkkiä värjäysjuttuja! Mä tahtoisin tosi kovasti ostaa sieltä puoli kiloa Cascadea mutta heikolta näyttäis. YHYY. Ei mulla oo enää mitään lankaa mitä vois myydäkään, oon myyny jo kaiken mistä sais järkevästi rahaa. :D Tai mitä mulla on lupa myydä. Vaimo kieltää mua myymästä kaikkia ihkuja pois!

3 kommenttia:

outi kirjoitti...

Niin minä vaan sitä kysyisin - ihan kainosti ja viattomasti - että milläs vitamiineilla siellä mennään? Täällä päässä syödään jos mitä pirteän värisiä pillereitä ja otetaan tyrnimehuhömpsyjä ja irvistellään, mutta virta on ja pysyy poissa. Että kun siellä moottori tuntuu käyvän ja menojalka ei väsy. Että vinkkaa nyt hyvä ihminen!

Laika kirjoitti...

Se vaan näyttää siltä ko käyttää tekstissä paljon huutomerkkejä! :D Reipas meininki tulee heti!

Emt, vaimo sano että se on se housut-päässä-vitamiini. Saatoin vetää välihousut päähän aamulla ja hiipparoida jäniksenä. Sit panin korvat rusetille päälaelle ko tein leipää ettei menny lahkeet margariinipakettiin. ö___ö

Kyl mää väsyn. Moneksi vuodeksi väsyin tuossa välissä mutta ny on virtaa taas, tsuppaduippa. Mut heikolta tosiaan näytti ennen ko keksin pudottaa pois sen ohjelmointikurssin.

Mä luulen että eniten virtaa meikä saa siitä ko tekee sitä mistä eniten pitää. Mä pidän kirjoittamisesta ja värjäämisestä ja irkkaamisesta ja viime aikoina on saanu tehä kaikkia noita aika urakalla.

outi kirjoitti...

Okei. Jos on noin, niin mä sitten jatkan tekeillä olevaa raitasukkaa. On kivaa (joo ehkä olen lopullisesti pimennyt). Taitaa olla muuten vaimosi ohje!?:D