17.5.2009

Here she is!

Nyt on langat vyyhditetty uudestaan ja kuvattu. Vyötteet pitää vielä askarrella, mutta esittelykierros voi alkaa! Kaikki langat ovat uniikkeja, värjätty reaktiiviväreillä ja sitruunahapolla sekä kotoisin perheestä jossa on kissoja ja koira.

Lai-la-lai "L": Tina SockTämä kaunotar on kahdella 50 gramman vyyhdillä, yhteensä 420 metriä. 75 % villaa, 25 % nylonia, oiva perussukkalanka. Lanka on värjätty niin, että värit tulevat leveinä liukuvina-ish raitoina, välissä myös kaksivärisiä osuuksia. Lanka on värjätty kaksinkertaisena ja sitten keritty ja vyyhditetty erikseen, joten sukkien raidat kulkevat nätisti samaan tahtiin kunhan aloittaa kummankin vyyhdin samasta päästä.
Hinta: 15 euroa + postikulut 4,25

Lai-la-lai "L": Tina BambooKauniskiiltoinen sukkalanka. 75 % villaa ja 25 % bambua, 420 metriä / 100 grammaa. Langasta tulee neuloessa kapeita raitoja säännöllisen epäsäännöllisesti.
Hinta: 12 euroa + postikulut 4,25

Lai-la-lai "L": Tina Merino-LinenJostain syystä värit eivät tarttuneet tähän lankaan yhtä voimakkaasti kuin sisarlankoihin. 80 % merinoa ja 20 % pellavaa, 400 m / 100 g. Lanka on löyhäkierteistä ja laskeutuvaa, en suosittele tekemään sukkia tästä (tulee lörpät sukat). Lähempänä pätkärääkkiä kuin raitalankaa, tästä tulisi varmaan todella kaunis pitsihuivi.
Hinta: 12 euroa + postikulut 4,25

HUOM: Tämä on vasta esittelypostaus, ei myyntiä! Langat menevät myyntiin tänään sunnuntaina 17.5. klo 20:00, jolloin julkaisen erillisen postauksen jonka kommenttien tulojärjestyksessä nämä myydään. Maksu joko tililleni tai Paypalille. Jos ostat useamman, laskutan todelliset postikulut.

Jännää! Iih!

2 kommenttia:

PepSun kirjoitti...

Oooh upeita, kävisköhän mulla tuuri :D

emmafassio kirjoitti...

Those are beautiful-..I wish I could read finnish..I need a translation...how are you doing? Hugs Emma