16.5.2009

Introducing the new Lai-la-lai yarn collection, "L"

Kyllä, nyt sitä saa! Tai siis kohta saa. Sitä. Höhö.

Asiaan. Värjään lankaa mielelläni. Niin mielelläni että tulee yli oman tarpeen, joten olen päättänyt myydä sitä. Lankani merkki on Lai-la-lai, ja sitä tullaan myymään kokoelmina l. sarjoina, jotka liittyvät aina johonkin teemaan. Ensimmäinen sarja on nimeltään "L", ja sen teemana on L-koodin ihanaiset naiset.

Sarjan ensimmäinen osa julkaistaan huomenna ja pannaan myyntiin joko huomenna illalla tai maanantaina, riippuu miten saan vyyhdit kuiviksi, kerittyä ja vyyhditettyä uudelleen ja kuvattua nätisti. Mutta preview-teaser on saatavilla jo nyt.

Saanko esitellä, ensimmäinen "L": Tina.Tina on naisellinen mutta samalla voimakas nainen, joka ei ehkä ole aina tiennyt kuka on, mutta nykyään ilmaisee itseään ja tahtoaan vahvasti. Tina-värissä yhdistyvät herkkä vaaleanpunainen, voimakas pinkki ja rauhallinen mutta vahva lila.

Tinaa on myynnissä kolme sadan gramman vyyhtiä. Merino-pellava, villa-bambu ja villa-nylon, kaikki sukkalankavahvuisia. En ole vielä päättänyt hintaa, mutta huomenna kun esittelen kaikki vyyhdit tarkemmin liitän myös hintatiedot mukaan.

Tinan tuotoilla saan ostettua lisää pohjalankaa ja lisää värejä sarjan seuraavaan osaan, ainakin toivottavasti. Ostakaa! On nättiä!

1 kommentti:

Micki kirjoitti...

Nättiä on! Mulle ainaski _o/