8.5.2009

Osta lankaa! Taas!

Tilasin Posh Yarnilta lankaa sunnuntaina. Taitaa vaan olla sivuston kuvissa saturaatio käännetty kaakkoon kun kaikki langat olivat haaleampia kuin mitä odotin. Sukkalangat on silti herkkuja mutta tämä yksilö ei puhuttele kun halusin sellaista kirkuvaa PINKKIÄ ja sain vaan tavallista pinkkiä. Joten myyn sen!

Posh Yarn Emily - Striking, 80 % lambswool, 10 % angora, 10 % cashmere; 256 m / 100 g
Superpehmeää, ihan unelmaista, ostan tätä kyllä vielä mutta jotain muuta väriä. Hinta: 14 euroa + postikulut TAI 1 vyyhti Colinetten Jitterbugia värissä Vatican Pie + postikulut. Saa myös noutaa Turusta.Nämä eivät ole myynnissä, mutta esittelen silti! Kumpikin on Posh Yarnin Lauraa, 80 % merino & 20 % cashmere, 365,8 metriä / 100 grammaa. Ylempi on värissä Guardsman ja alempi on Barbarian.

Värjäsin lankaa myös itte! Pohjalankana on 75 % merinoa ja 25 % nylonia, 422,5 m / 100 g. Lotrasin Kool Aidia, elintarvikeväriä ja Emo-väriä, kiinnitys sitruunahapolla. Värin nimi on Dark Crystal, Hensonin leffan mukaan.Oikeesti tuo tummin on violettia, on vaan hiton hankala väriyhdistelmä kuvata. Haluan heti aloittaa sukat! Joko saa?

Ehkä mä ensin neulon ton keskeneräisen parin loppuun, kun kerran toistakin sukkaa jo aloittanut. Ehkä.

2 kommenttia:

Micki kirjoitti...

Joko Posh-vyyhti on myyty?

Laika kirjoitti...

Nyt on! Jei!