29.5.2009

Phew!

Olipa operaatio! Mut nyt on lankaa kuivumassa! Ja esittelen nyt saman tien uudet värit, kivaa!

TADAA!Mielestäni värjäsin vaan kahden väristä lankaa mutta värjäysjumalat oli vekkulilla tuulella! Ja saman tien tähän kysymys: tuo vasemmanpuoleisin on ihanohutta merinoa ja kuten näkyy, varsin..harmaahko. Haluuko kukaan sitä vai yritänkö saada siitä vielä jonkun muun väristä? En viittis vyyhdetä sitä uudestaan jos kekään ei osta.

Nyt esitellään sit tarkemmin uudet värit. Töttöröö!Hän on Bette. Suklaan-, toffeen- ja kullanruskeita sekoituksena, joka on samaan aikaan sekä aistikas että vähän syntinen. Bette on pehmeä mutta voimakas sekä ehdottomasti esteetikko ja hedonisti.Armeijan vihreissä (ja harmaissa, wtf). Tasha, sotilas henkeen ja vereen mutta valmis luopumaan kaikesta rakkauden vuoksi. Ja näyttää hyvältä univormussa!

Nuo kuvat on tosiaan otettu vasta kuivumassa olevista langoista joten sävyt voivat muuttua vielä hiukan. Vietän varmaan huomisen iloisesti kerien ja uudelleen vyyhdittäen ja kuvaten, jos nuo vain ovat kuivuneet. Mutta jos kaikki menee niin kuin minä haluun niin huomenna on tarkempi esittely hintatietoineen ja sunnuntaina myynti! Jännää!

PS. Muistatko sen harmaan-ish huivilangan. Jos tykkäät siitä niin sano!

Ei kommentteja: