26.9.2010

Lasketaan Laikan synnit!

On jo se viikonloppu kun tanssityylit jaetaan! Ja mitä tapahtuu? Meikä ei saa tanssityyliä mut VAIMO SAA. Karkasin heti sytyck-blogiin katsomaan että MITÄS TÄMÄ ON OLEVINAAN HMMMM? ja sain selville, että jahah, joku puolet tanssijoista on jo saanut tyylinsä. Ja mä oon väärässä puolikkaassa! Jumaleissön!

Se helpottaa vähän, että vaimo sai tyylikseen Bollywoodin. Pähähähäähä. Siinähän miettii! Mutta mun vaimo on paras neuloja ikinä, kyllä se varmasti onnistuu tässäkin. Varsinkin kun mä autan! (Saaks tässä auttaa? :x Tuleeko nyt miinusta ja rapsuja? En mä auta ko henkisesti vaan vähän ehdottelen! Ja fyysisesti ehdottelen mut se ei liity tähän..ei mennä siihen, joo.)

Nyt voidaan laskea Laikan synnit tästä yhdessä:

- kärsimättömyys, check
- kateus, check
- vahingoniloisuus, check
- haureus, check check
- huono paras huumori, check check check

Mutta saan silti kosmisia nörttikarmaplussapalleropisteitä tänpäiväisestä! Oli Khan-Con Turku-salissa. Eli katottiin screeniltä Trekkiä tuntikaupalla. Pimeessä (eläköön jätesäkit + teippi + ikkuna!). Mitä tekee pitsihuivia (oikeesti hei jumalauta) neulova pieni Laikanörtti? Se kaivaa laukusta Upean Turkoosin Nintendo DSi-pelikoneensa, kääntää sen auki ja neuloo sen valossa! Konstit on monet, sano Laika kun Trekkiä katteli!

2 kommenttia:

Tui kirjoitti...

Tosta toiminnat-listasta puuttuu urpiina!-vaihtoehto. Syntilistasta kanssa.

Laika kirjoitti...

Joo no joo no..mutku sitten EI MAHTUIS YHELLE RIVILLE.

Tähän vaikuttaa semiautismin lisäksi myös se, että jos ne ei mahdu yhelle riville ne näkyy kahessa rivissä silleen että näkyy alemmasta vaan puolet. Testasin jo.

Syntilistaan se ei kuulu koska se ei oo yleinen synti vaan ihan henkilökohtainen..öö..ominaisuus. ö__ö