22.9.2010

On tänään Laikan (posti)päivä!

Aika siistejä asioita tuli postissa tänään! Sen lisäksi, että sain viimein värjäyslankapaketin sain juttuja ihan vaan itelleni! Eli lemppari-ihmiselleni ikinä. Awesome!

Ensin tuli ihan tavallinen posti, jossa oli pullean värjäyslankapaketin lisäksi jännittävä pehmustettu kirjekuori. Haavevaihtopariltani! Sieltä paljastui seuraavanlaisia ihanuuksia:

haavevaihto

Aiiiiika super. Kuoresta kuoriutui esiin siis:

Mustikkapiirakkasuklaata (nammmmm)

Hiya Hiyan 2.25 millin sukkapuikot, jotka on siis mun neuletuntumaani parhaat sukkikset. Sain näitä aiemmin yhdet jossain toisessa vaihdossa, ja rakastuin niillä neulomiseen. Sitten toki jossain kohtaa katkaisin yhden. Ni nyt sain si uudet, jei!

Ja vielä siistit badget! Niissä on Shakespeare-lainauksia! Sinisessä lukee että "this cold night will turn us all to fools and madmen - King Lear", vaaleassa iki-ihana Hamlet-lainaus "Pol. What do you read, my lord? Ham. Words, words, words." ja mustavalkoisessa ei kai suora lainaus mutta kommentoiva "all the world's a stage and I feel like an understudy trying to remember my lines". Tykkään kaikista kovasti!

Lisäksi mukana oli kortti, jossa kerrottiin että lisää (mm. LANKAA <3) on tulossa. Sitä odotellessa!

Olin siis jo utterly spoiled jo ennestään, mutta lisäksi tuli vielä odotettu paketti Ameriikasta. Vaihdoin kanssaraveltajan kanssa kuusi (6!) purkkia Special Effectsin hiusväriä värissä Atomic Pink Laikalankaan. Lisäksi laatikossa oli YLI KILO Jelly Bellyja ja kaksi purkkia vaahtera-aromia, josta aion keitellä ite vaahterasiirappia. Tai siis keittelen siirapin sokerista ja vedestä ja si paan siihen tota aromia. Mutta kuitenkin. YLI KILO KARKKIA! Kai ne pitää jakaa vaimon kanssa. Nammmmm!

jellybeans

Loppuun vielä hieno dokumentaatiobonuskuva. Ostin kanssaraveltajalta Handun Norjalaista perusvillalankaa (ihan mahtava lanka, jota ei enää saa, tykkään tosta pohjalangasta kauheesti), ja kuten Ilun turkoosit aina, se näytti kuvassa paremmalta. Värjään tänään niitä postissa tulleita lankoja ja tuuppaan tuon kanssa pataan, luultavasti keltaiseen.

norjalainen

Nyt meen vyyhteämään lankoja, jotta pääsen niitä si värjäämäänkin vielä tänään. Kuka poimis mun Abalonesta silmukat? Olis muuten valmista, mutta reunus puuttuu. Ihana siitä kyllä tulee, Cascade 220 Heatheria upeassa vihreässä (aika lähellä sitä Dropsin Alpacan tummempaa monisävyistä lämmintä vihreää). On muuten kosmisen riittoisa lanka, multa puuttuu tosiaan se reunus ja sitä on mennyt alle 200 grammaa! Wtf, man!

Ei kommentteja: