14.10.2010

Imitation of life

Moro taas! Tanssisalilla ollaan jälleen, treenaamassa ankarasti. Sali tais olla putkiremontissa tuossa välissä tai jotain kun ei päässyt harjoittelemaan, mutta nyt otetaan ankara loppukiri. Ja ylikuntoahan on syytä aina varoa!

Hankalinta tässä tanssiharjoittelussa on ollut koreografin valinta. Nyt olen onnistunut jo rajaamaan niin pitkälle, että haluan tanssia lahjakkaan, moduulineulonnan mestarin, Norah Gaughanin koreografian mukaan. Luultavasti lisään sinne johonkin väliin jonkun oman hyppysen tai potkun tai dramaattisen lattialla pyörähtämisen.

Muutenkin mietin, että palmikot olisivat kivoja kans tässä projektissa. Joten kansantanssi + popping & locking = ..rivitanssi? Siinähän on perinteistä menoa ja yksittäisiä liikkeitä/liikesarjoja, eiks vaan? Ja rivitanssi näyttää ainakin musta ihan hemmetin hauskalta!

Mutta niin, rivitanssia siis ajattelin. Katselin, että tämä peitto (Rav link) olis ihan viimosen päälle mahtava ja kähee, mutta

1) ei oo noin paljon lankaa
2) ei oo ohjetta
3) ei oo rahaa hankkia lankaa tai ohjetta
4) WTF OOTKO IHAN URPO NAINEN PEITTO????!!!

Joten ei sitä. Ehkä Joskus. Ohjeesta se ei ainakaan ole kiinni, Manonin perusteella osaisin kyllä vääntää tuollaisia kukkakolmioita itekin.

Oho, löysinpä tässä välissä nätin ohjeen! Mut tääkin syö kauheesti lankaa. Jota ei ole. Eikä siinä ole palmikoita, jei!

Jossain kohtaa mietin kukkaislasta (Rav link). Mutta siinä mallissa mättää Jokin, se on teoriassa ihan kauheen kiva mutta silti..en tiedä, jokin siinä häiritsee. Tosin nyt ko älysin kattoa Ravelrysta projekteja, sen viehätysvoima palasi. Ehkä se on toi mallikuvan mallitsiku ja se väri jotka mulla mättää, en tiedä. Tätä pitää siis makustella vielä!

Jossain kohtaa haaveilin myös tästä shrugista. Se on ollut mulla jonossa pitkään. Mutta, jälleen kerran, vie paljon lankaa. Liikaa lankaa, jonka pitäis olla jotain semmosta että voin käyttääkin tuota. Ja pelkään että aikakin loppuis kesken tuon kanssa.

Jos unohdetaan kamala stailaus, Mandalay Medallions on kans nätti. Jotenkin luulin ettei sitä ohjetta saa kuin 2003-vuoden lehdestä, mutta olinpa näemmä väärässä! Tossa tosin on virkkausta aika paljon, ei sovi tähän kisaan. Ehkä Talenttiin si!

Toistaiseksi ykkössijalla on tämä kassi (Rav link). Mutta, koska mulla ei ole siihenkään ohjetta, aattelin soveltaa itse ja yhdistää siihen niitä palmikoita. Vähän vaikka tämäntyylisiä? Vaihtoehtona myös valmiiksi palmikoitu Brea. Mutta ko jokin siinä mättää mulle. Liian pieni? Äkkiäkös sitä isontais. Pitää miettiä!

Mutta, totta kai, se nainen yllätti mut tänään takavasemmalta! Kuules nyt koreografi, ei saa esitellä hienoa uutta liikesarjaa enää näin myöhäisessä vaiheessa harjoittelukautta! Mutta tämä kauluri on vaan aika kähee.

Plussat:
+ pieni työ
+ mielenkiintoinen rakenne
+ helppo kuljettaa mukana
+ SIISTI nimi
+ tosi kiva steampunk-viba saavutettavissa helposti lanka- ja nappivalinnoilla
+ näyttävää pienellä vaivalla

Miinukset:
- mä EN KÄYTÄ kaulureita :|

Eli nyt me varmaan sitten kinataan koreografin kanssa siitä, millaiset askelkuviot tähän tanssiin loppuviimeksi tulee. Ensi kerralla pohditaan lankavaihtoehtoja!

2 kommenttia:

Markka kirjoitti...

Hassu yhteensattuma. Mä käytän kaulureita!

Laika kirjoitti...

No hyvä! Sillä mä taisin päättää neuloa sen. Pitää vielä mallitilkku tehä ja varmistaa!