16.10.2010

That's cinnamon, that's Hollywood

Ei tästä tuu mitään noiden koreografioiden kanssa! Nyt se Norah toi mukanaan KAVERIN. Kaksi koreografia! Tämä on ilmeisesti nyt jokin megataiteellinen tulkinta siitä, miten yksilö ei koskaan voi olla eheä ja millä tavalla systeemiä vastaan voi yrittää kapinoida, mutta kaikki kapinayritykset ovat vain variaatioita itse systeemistä, jota vastaan käytiin. Jotain tällaista salilla selitettiin eilen.

Käytännössä se siis tarkoittaa sitä, että neulon KAKSI (ainakin! mitä! älkää kiusatko mua tuhmat koreografit!) kauluria.

Kyllä, kauluria. Minä en niitä vieläkään tiedä käyttäväni, mutta vieraileva koreografi Stephen West yrittää kovasti väittää, että tätä kyllä käytän, sisätiloissa kun on tosi kylmä. Aha? Niin kai sitten, tanssijan on kyllä hyvä pitää lihakset lämpiminä ja meidän talossa ei tunnu vieläkään olevan patterit päällä.

Ja sitten on se Norahin hieno kauluri. Niin sitä nää kaksi koreografia yritti kans väittää, että paksusta langasta neulottu ainaoikeinkauluri ei oo mulle mikään haaste saada valmiiksi ajoissa. PAH! Pyh! Kattokaa vaan niin neulon ensin koko sen reikäosuuden ekana iltana ja sit unohdan koko kaulurin johkin nurkkaan puoleksi vuodeksi.

Nyt mun pitäis enää keksiä lanka tuohon vierailevan koreografin malliin. Cascadea, luultavasti, mulla on sitä jo joitakin jämiä irlanninvihreää, kullankeltaista ja suklaanruskeaa, mutta sitä ennen pitää neuloa valmiiksi - muutama hexagon enää puuttuu! - Norahin (meillä on pitkä koreografi-tanssija-suhde takana) oma versioni Norahin kauniista Hex Coatista. (Rav link)

Kyllä, tuo shrug on aloitettu marraskuussa 2008. Otankin oman uuden haasteen saada sen alle kahdessa vuodessa valmiiksi!

Neuloin mallitilkun siihen mattoötökkäkauluriin, tämä lanka on vaimolta vohkittua Grignascon paksua villajämää, jonka värjäsin silloin aikoinaan vaimon Big Mountain Tunicia varten. Tästä tulee niin hieno! Tiheyskin on kyllin lähellä!

buginarugswatch

Loppuun vielä mainos! Oma on blogini!

Kiinnostaako ihkulanka? Rakastatko nautintoja? Pidätkö tuhmuuksista ja syntisistä hekumallisista jutuista? Nyt on onnenpäiväsi! Lai-la-lai Yarnz Clubz proudly presents: Bad Things-klubi! Coming soon in the Internetz near you.

Ei kommentteja: