5.10.2010

Why so serious?!

Rätätätätäää! Sain loput Ravelryn haavevaihtopaketista! Ja nyt täytyy sanoa että EI SUOTTA ELÄMYS. Pyynökin arvostaisi!

haave

Siis tämä kaikki jo sen aiemmin tulleen pikkupaketin LISÄKSI. o___o Herkut on vaan tässä kuvassa joten esitellään ne ekaks. TAZZA-PUTKULOITA! HERKKUA! Jota en raaski ikinä ostaa ite! Nyt on monta! Jes! Ja lisäksi Maraboun Cookies & Cream-suklaata, joka on AIKA VITSIN HYVÄÄ. Oikeesti, I'm not kidding you. Tää on ihan kosmista kamaa. Jos tykkäät tahmaisentäyteläisestä ja aikasta makeasta suklaasta, osta tätä. Et kadu.

Lisäks tuossa kuvassa on jokin..pahviviritelmä jossa on taivasta ja muuria. En tajua mikä se on. :D Ja pienessä organzapussukassa viipale saippuaa, joka haisee jännältä. Ehkä vähän hipiltä? Siinä on pieni nimilappu jossa lukee Rasta, siltä se lähinnä haiseekin kai. :D

Tossa ekassa kuvassa oli myös lähimpänä oikeaa väriä sekä nämä lapaset (jotka on ollu mun jonossa about SATA vuotta) ja aika pähee karvainen pussukka. Pehmeä!

haavelapaset

Ja lankaa! Lankaaaaaa! Dream in Colorin Starry! Sanguine Gryphonin QED! Hurraa!

starryplum

qed

Ja. Ja. JA JA JA JA JA! Paras! Siistein! En oo varma että mikä se tarkalleen ottaen on mutta ON HIENO!

haaveledger

Ledgerin Jokeri! IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIH. Fangirlsqueeeeeee~

Ahem. Niin. En oo varma mikä toi on. :D Mut parasta, se on painettu (?) sivulle, jonka tekstissä puhutaan fysiikkajuttuja! Kääntöpuolella lukee sivun ylälaidassa että Fields, Theory of, in Physics. Looooove.

Oliks tossa nyt kaikki. Joo varmaan. Mut siis wtf, man, mitkä paketit! Superiso kiitos parilleni! Well done, Mimmi75!

Lisäksi oon alottanut uutta neulettakin. En oo vieläkään ehtinyt syventyä SYTYCK-haasteeseen, sillä mun oli aivan pakko saada saman tien puikoille Stephen Westin Clockwork.

clockwork

On jo aika pitkällä!

Ei kommentteja: